lumSzülinapi program

Március 24-én megünnepelendő, hogy 4265. alkalommal is egy újabb év telt világrabukkanásom óta, egésznapos ünnepi streamet tartok, és hát ugye mégsem bulizhatok egymagamban, ezért rengeteg közös játszásra is lesz lehetőség, szóval csatlakozzatok hozzám!

A tervezett program:

10:00 Ünnepélyes megnyitó, évértékelő beszéd és egy kis könnyed Hearthstone kártyapakolgatás

12:00 Közös osu! játszás veletek – Ichigok vezetésével
Bárki csatlakozhat a játékhoz (ingyenes játék, és kezdőket is szeretettel látunk), a szoba neve és a jelszó szerepelni fog a csetben. És akár játszotok, akár nem, tudtok számokat kérni! Ezek bármilyenek lehetnek, nem kell az anime-jpop vonalon mozogniuk, csak keressetek egy mapot hozzá ezen az oldalon: https://osu.ppy.sh/beatmapsets A kiválasztott mapokat küldd el Twitchen whisperben Ichigok-nak!

13:00 Heroes of Might and Magic III – egy kis chill klasszikus ebéd mellé

14:00 Közös WoW raid veletek – ujvgab vezetésével
Normal Battle of Dazar’alor raidet fogunk futni, bárki jöhet, nem csak subok, és mivel ingyenes hétvége van, ezért ha mostanában nem vagytok előfizetve, akkor is tudtok csatlakozni!

16:00 Scribblenauts Unlimited – szülinapomra kapott őrület játék, amiben konkrétan BÁRMIT megteremthetünk, szóval a raptor és a lila cica Bob Ross-szal fognak partizni, csak szólok

17:00 LUM SUB CUP – Házi HS bajnokság az ilLUMInati jeles tagjainak kártyázós tapasztalotoktól függetlenül, hatalmas nyereményekkel és furcsa szabályokkal. Minden infó itt, jelentkezzetek: https://lumifalva.hu/sub-cup/

21:00 Közös Drawful 2 játszás veletek – MSCardo vezetésével, subok rajzolnak, és mindannyian szavazunk, jó lesz nagyon!

22:00 A biztonság kedvéért még egy évértékelő beszéd 😀