7. LUM SUB CUP

game-logo-hearthstone.png

Mikor lesz?

2019. március 24-én 17 órától, a Nagy Születésnapi Stream keretében!

Ki nevezhet?

Mindannyian, akik jelenleg Twitchen fel vagytok iratkozva a csatornámra, (és vállaljátok, hogy fél öttől kb nyolcig ráértek).

Hogyan nevezhetünk?

Legkésőbb délután 4-ig jelentkezz ennek a táblázatnak a kitöltésével: https://goo.gl/forms/fGndpI0J8LB39XuJ3 A paklidat pedig legkésőbb ugyaneddig küldd el valamilyen formában ujvgab-nak vagy MSCardonak.

Mik a szabályok?

Egy paklival kell neveznetek, amin menet közben nem változtathattok.

A pakliban 29 lap csak a három legutóbbi kieg lapjai közül kerülhet ki, vagyis csak ezekből a szettekből: The Witchwood, The Boomsday Project, Rastakhan’s Rumble (a classic és a basic szettből SEM).

Ezek a lapok szabadon lehetnek common (fehér), rare (kék), és epic (lila), de nem lehet köztük Legendary.

Az utolsó lapnak, pedig egy Legendary-t kell választanotok a következők közül: Marin the Fox, Arfus, Lorewalkor Cho, Cairne Bloodhoof, Azalina Soulthief, King Mukla, Nozdormu, Mecha’Thun, Mojomaster Zihi, King Togwaggle

Az elkészült paklit legkésőbb március 24. 16 óráig jutassátok el MSCardo-nak vagy ujvgabnak.

Milyen formátumban játszunk?

Best of 3 Conquest, 5 Swiss kör és egyenesági kieséses top 8 (vagy top 4). Ijesztően hangzik? Nyugi nem kell megijedni, ez csak annyit jelent, hogy az első öt körben mindannyian fogtok játszani és az a nyolc vagy négy ember aki ezekben a körökben összességében a legjobban teljesít fog megküzdeni a győzelemért. Az egyes körök úgy néznek majd ki, hogy miután megtudtad, hogy kivel játszol, felveszed őt Battlenet-en, megbeszélitek, hogy ki melyik classal játszik és amikor indul a kör, akkor lejátszátok az első meccset. Az a győztes, aki kétszer nyer a paklijával (vagyis összesen vagy két vagy három meccset kell játszanotok). Ha készen vagytok, jelentsétek az eredményeteket MSCardon-nak vagy ujvgab42-nek Twitchen whisperben!

Lumi tényleg azért nem játszik, mert ő annyival sokkal jobb játékos mindenkinél?

Igen! De így legalább figyelemmel tudjuk kísérni a ti meccseiteket. Minden swiss körben egy-egy mérkőzést, illetve mindkét elődöntőt és a döntőt közvetíteni fogom, vagyis spectatorként becsatlakozom és a ti meccseitek fognak menni a streamen, amiket én kommentálok.

Mi a fődíj?

A hősies tettedet elregélő Lumpion cím korlátlan viseléséhez való jog, a !lumpion parancs birtoklása a csetemen, az örök dicsőség és egy csodálatos győzelmi serleg (leánykori nevén szexbögre) a LUMIFALVA KOLLEKCIÓ-ból!


Sok sikert mindenkinek! <3